Ombyte

Omklädnadsrum

På anläggningen så finns det 14 omklädningsrum som städas av oss i personalen vilket är en riktigt tung uppgift då alla omklädningsrum används varje dag och måste också städas varje dag. Vi har också 9 duschrum och två bastu som vi sköter samt en motionslokal för allmänheten. Omklädnadssrum 1 & 2 är för allmänheten damer & herrar som är öppet mellan 07.00 – 21.00 mån – tors samt 07.00 – 20.00 fre – sönd och resterande är till för EIF´s aktiviteter samt kommunens skolor, daghem m.m. Vi fördelar omklädningsrummen på en tavla utanför vaktmästeriet och det är ytterst viktigt att denna fördelning följs för att verksamheten ska fungera smärtfritt då vi har många besökare på anläggningen

4 reaktion på “Ombyte

 1. Hej!
  Jag brukar löpträna i terrängen och undrar nu om bastun i den ”gulgrå” anläggningen är öppen under sommaren. En kollega tycker sig nu ha sett en uppgift om stängning pga ”bristande ordning”.
  Kan ni kommentera? Tack på förhand!

  • Hej Göran
   Tyvärr så stämmer det att det är stängt. Vi har ett klientel som missköter sig och beter sig allmänt illa. Frågan har tagits upp med Fritidschefen om hur vi ska lösa detta på ett bra sätt. Jag kan väl tipsa om rum 7 om du vill duscha på anläggningen.
   Mvh Personalen EIP

 2. Ska damerna också duscha på rum 7, i jämlikhetens namn, eller i vilket rum ska vi vara?
  Jag är medlem i föreningen och brukar löpträna på oregelbundna tider.
  Hälsningar Inger.

  • Hej
   Allmänhetensrum är rum 1 för damer och rum 2 för herrar. Rum 7 används om det inte är föreningsaktiviteter. Om det är upptaget där så hör med personalen så kan du säkert få använda rum 8 om det inte är upptaget av föreningar.
   Mvh EIP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *